Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

The Voice is Back! : Ακούστε το Oh Fair Father Where Art Thou? των She Tames Chaos

Οι She Tames Chaos είναι η νέα μπάντα της Εύης Χασαπίδου-Watson που όλοι έχουμε  γνωρίσει και θαυμάσει με τους Echo Tattoο και τους No Man's Land. Στο νέο της αυτό εγχείρημα την πλαισιώνουν οι : Διονύσης Στεφανόπουλος (drums), Νίκος Καμπουρούσης (bass), Theo Καραμπαλης (πλήκτρα), Alfonso Migdanis (κιθάρες) και Robert Sin (κιθάρες). 

Στις 11 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί από την G.O.D. Records ( GOD#007) το ντεμπούτο άλπουμ τους με τίτλο "Oh Fair Father Where Art Thou?". Το άλπουμ αποτελείται από 7 κομμάτια στα οποία φυσικά και κυριαρχεί η Φωνή και μια ατμόσφαιρα που ναι μεν θυμίζει Echo Tattoο αλλά σίγουρα το όλο εγχείρημα δεν μένει εκεί. Όλα το κομμάτια είναι δημιουργίες της Εύης Χασαπίδου-Watson εκτός από το ’Return To Forever που το συνυπογράφει με τον Alfonso Migdanis και το The Narcissist που ειναι συνδημιουργία της με τον Robert Sin.

Η Φωνή δείχνει ικανή να εξημερώσει το χάος και με το σύμπαν που την περιβάλει (υπόλοιπα μέλη) συνδημιουργούν έναν μουσικό γαλαξία αρκετά θελκτικό (σύμφωνα με τα πρώτα ακούσματα του άλμπουμ) και σίγουρα μαγικό. Ας του δώσουμε τον χρόνο και την προσοχή μας και σίγουρα το Oh Fair Father Where Art Thou? θα βρει τον χώρο τόσο στις (δυστυχώς τυποποιημένες) playlists των ραφιοφωνικών σταθμών του είδους αλλά και το κυριώτερο στις μουσικές μας επιλογές.

Ο τίτλος μπορεί να θυμίζει κάπως την ταινία των δερφών Coen (O Brother, Where Art Thou?) αλλά το βίντεο από το κομμάτι  Return To Forever, με το οποίο μας είχαν προϊδεάσει για το άλμπουμ, περιέχει σκηνές από το Lost Highway του David Lynch!! Επίσης στις θετικές αεκπλήξει συγκαταλέγεται και το ένθετο του βινιλίου (που θα κυκλοφορήσει) με τον πίνακα ’’Saturn devouring his child’’ του Giulia Lama σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Ακούστε λοιπόν ολόκληρο το Oh Fair Father Where Art Thou? και επισκεφτείτε την σελίδα τους στο bandcamp για την παραγγελία του σε βινίλιο μιας και θα βγει σε περιορισμένο αριθμό (όπως συνηθιζεται σε αυτές τις περιπτώσεις) αντιτύπων (300).

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου θα έχουμε την ευκαιρία  να ακούσουμε τους She Tames Chaos ζωντανό στο Big Jam Theory στα Γλυκά Νερά.  Καλή σας και μας ακρόαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: