Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Ακούστε το νέο (ομότιτλο) άλμπουμ του Lumiere (ή κατεβάστε δωρεάν Νο33)

Πλέον δεν ειναι ο Lumiere Brother αλλά ο σκέτo Lumiere. Μετά από to Fiction (Archangel Music ‎–2009) και το  Twenty One (Inner Ear, 2013) που στους παλιούς έφερναν στο μυαλό τους (υπέροχους) Serpentine ήρθε η ώρα ο   Θανάσης Χριστοδούλου να παρουσιάσει την πρώτη ορχηστρική (Instrumental που λένε στα Ελληνικά) δουλειά του με τίτλο Lumiere (σύμπραξη των Frontyard και Just Gazing Records).

Πρόκειται για μια δουλειά που αναμένεται να λάβει (ήδη το κάνει) θετικές κριτικές και σχόλια. Όλοι θα μιλήσουν για κινηματογραφική ατμόσφαιρα και για soundtrack μιας (ϊσως) ρομαντικής κομεντί που δεν έχει βρει ακόμη τον δρόμο της για τη μεγάλη οθόνη. Δεν θα διαφωνήσουμε. Απλά να προσθέσουμε ότι τα ορχηστρικά κομμάτια είναι επίσης και κατάληξη μιας εσωτερικής αναζήτησης και εκδήλωση της (επίσης εσωτερικής) ανάγκης για αλλάγή και επανασύσταση μιας και το Brother έμεινε πίσω και μόνο του.

Μιλάμε λοιπόν για δέκα συνθέσεις με βάση το πιάνο του Lumiere και συνοδοιπόρους τα έγχορδα.Αναμφίβολα είναι δείγμα ότι ο Lumiere δεν μαγαλώνει μόνο ηλικιακά αλλά και μουσικά. Ακούστε και γράψτε μόνοι σας το σενάριο της ρομαντικής κομεντί που είπαμε παραπάνω. O Lumiere έχει ήδη βάλει το soundtrack.

Aκούστε και κατεβάστε σε name your price επιλογή

Δεν υπάρχουν σχόλια: