Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

(Ακούστε την δυσεύρετη και πανάκριβη πλέον κυκλοφορία) Pink Floyd - 1965 Their First Recordings

Tην Παρασκευή 27/11/2015 κυκλοφόρησε έαν διπλό 7'' με τίτλο "Pink Floyd 1965 – Their First Recordings". Αφορά σε πέντε ακυκλοφόρητα κομμάτια τα οποία και είναι η μοναδική φορά που με την μπάντα ηχογράφησαν οι Rado Klose and Juliette Gale (πρώτη γυναίκα του Wright φωνητικά στο "Walk with Me Sydney").

Μέχρι την Παρασκευή δεν είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες για αυτή την δουλειά η οποία κυκλοφόρησε από την  Parlophone ‎(0825646018611) σε περιορισμένα αντίτυπα και περιέχει τα κομμάτια Lucy Leave, Double O Bo, Remember Me, Walk With Me Sydney, Butterfly και I'm A King Bee.

Τα αντίτυπα ως συνήθως ήδη τα μάζεψαν κάποιοι "λύκοι" και πλέον το πουλάνε σε τρελές τιμές (άνω των 300€) σε ebay και discogs εκμεταλευόμενοι την τρέλα τον βινιλιοφάγων και συλλεκτών αλλά και των fan των Pink Floyd. Για τον λόγο αυτό ήδη σήμερα στην επίσημη σελίδα των PF στο facebook αναρτήθηκε το εξής μήνυμα:

"..On Friday, a special limited edition set of two 7" singles was released, featuring previously unreleased Pink Floyd tracks. There were just over 1000 of these sets available. "Pink Floyd 1965 – Their First Recordings" included Lucy Leave, Double O Bo, Remember Me, Walk With Me Sydney, Butterfly and I'm A King Bee.  
If you weren't one of the lucky ones to come across one of these in your local record store (the only place they were available from), don't worry, Pink Floyd hope to make them available in some physical form towards the end of next year."

Μέχρι την κυκλοφορία αυτή μην τρελαίνεστε και ακούστε το κομμάτια εδώ

7 σχόλια:

George είπε...

Εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη! Δεν είχα ιδέα γι αυτή την κυκλοφορία και μπράβπο για την ανάρτηση.
Εξαιρετικά και τα τραγούδια, ένα εντελώς καινούργιο κομμάτι στο παζλ του συγκροτήματος.
Δεν καταλαβαίνω όμως την τακτική του συγκροτήματος να κυκλοφορήσει ένα βινύλιο σε τόσο λίγα αντίτυπα. Για να τσεπώσουν κάποιοι επιτηδειοι; Δεν το καταλαβαίνω.

Giousurum είπε...

@George
το Lp το κυκλοφόρησε στα πλαίσια της black Friday ή όπως αλλιως την λένε από την parlophone..με το που έσκασαν οι τιμές στο ebay και στο discogs βγήκε η ανακιίνωση απο το συγκρότημα που στην ουσία λέει μην δίνεται τόσα λεφτά και περιμένετε γιατί θα το ξανακυκλοφορήσουμε σύντομα σε πολύ περισσότερα αντίτυπα..

Πάντως είναι εύκολο να βρεις τα κομμάτια για κατεβασμα...:)

Kostas είπε...

Δε βρίσκω το πως θα τα κατεβάσω . Χαιρετισμούς στον Fear Factory .

Giousurum είπε...

@Kostas
όλος ο καλό ο κόσμος εδώ
για ρίξε μια ματια
https://mega.nz/#!91ZXTCzC!fKZBycHxqF3skex133AhZbwKTj-xyK_xpqfPEa8PFWg

Kostas είπε...

Ok Thanxs . Μόλις το ακούω . Τι Γκαραζιά είναι αυτή ? ( Είμαι στο 1ο κομμάτι )

Kostas είπε...

Οκ Τhnxs . Μόλις το κατέβασα και το ακούω . 1ο κομμάτι . ( Τι Γκαραζιά είναι αυτή ? ) Πάω γιά τα υπόλοιπα .

Giousurum είπε...

@Kostas
Barret φίλε μου...άλλο αυτός άλλο ο waters...Κρίμα που "αποσύρθηκε" τόσο νωρίς. :(