Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Απορίες (χωρίς να αναμένουμε απαντήσεις)

Η άποψή μας για τον Πάνο Καμμένο δεν είναι και η καλύτερη, ή για το πούμε λίγο διαφορετικά οι απόψεις του απέχουν χιλιόμετρα από τη δική μας πολιτική αισθητική. 

Ο Καμμένος λοιπόν μεταξύ άλλων έχει ζητήσει (εαν δεν κάνουμε λάθος) εξηγήσεις από την Κυβέρνηση σχετικά με υποτειθέμενους ψεκασμούς. Όσο περίεργο,αστείο και ότι άλλο θέλετε προσθέσετε, ακούγεται το περί ψεκασμών ας μου εξηγήσει κάποιος από που απορρέει και εκπορεύεται η απάθεια, και η μη εκδήλωση (τουλάχιστον) δυσαρέσκειας των πολιτών της χώρας αυτής όταν:

- Ο Υπουργός Υγείας (κοίτα τι γίνεται στον κόσμο) Μάκης Βορίδης νομοθετεί υπερ της (πρακτικά) κατάργησης μιας σειράς προληπτικών ιαρτικώμν εξετάσεων (μαστογραφία, εξέταση προστάτη, Τέστ ΠΑΠ κλπ). Επίσης επιχειρεί να παραδώσει την διαχείριση των οικονομικών των νοσοκομείων σε ιδιώτες (λες και ο ιδιωτικός τομέας δεν είναι αυτός που ξεζούμισε με τις ανοχές των κυβερνήσεων το τομέα της υγείας)

- Ο Πρωθυπουργός (αρε μεγαλεία ρε Αντώνη) ανακοινώνει μεγάλη μείωση (το γνωστό ανέκδοτο μετο 30%) στην τιμή του πετρελαίου και τελικά η μείωση θα είναι 5-10λεπτά του ευρώ

- Ο Βενιζέλος γιορτάζει τα "γενέθλια" του ΠΑΣΟΚ (της ΕΛΙΑΣ θα κάνουμε το χρόνου) και από κάτω είναι μαζεμένοι ούτε 1000 νοματαίοι. Παρόλα αυτά όμως ο ίδιος αναφέρεται στην μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη που είναι εδώ και εγγυητής του μέλλοντος του τόπου και φυσικά στην δική του καταλυτική παρουσία στην υπόθεση της σωτηρίας της χώρας.

- Οι υπεύθυνοι για τις (άλλο ανέκδοτο) αλλαγές-βελτιώσεις στον ΕΝΦΙΑ αναφέρουν ότι δεν φταίνε αυτοί για τον ΕΝΦΙΑ αλλά οι προηγούμενοι που τον θέσπισαν.

- Έχουμε ανάγει σε μείζον εθνικό θέμα ποιος είναι θαμένος στην Αμφίπολη. Ας ασχοληθούμε με όλους αυτούς που χάνουν πολλά και αρκετές φορές τα πάντα καθε μέρα και ας αφήσουμε στην υσυχία τους και θαμένους τους αρχαίους σας/μας/τους προγόνους.

- Οταν η είδηση περί δικαστικής δικαίωσης των εργαζομένων στην ΕΡΤ όχι απλά δεν περνάει αλλά και δεν ακουμπάει στα μεγάλα ΜΜΕ.

-Οταν ο Γιακουμάτος προτρέπει τις νοικοκυρές να αναζητούν τα φθηνότερα προϊόντα και να μην πηγαίνουν στα σούπερ μάρκετ «έχοντας το κεφάλι ψηλά σαν το παγώνι» προφανώς ως πρωτοποριακό μέτρο ενδυνάμωσης της οικογενειακής οικονομίας.

-Οταν στους υποψηφίους για Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουν προστεθεί/ακουσθεί/αυτοπραταθεί: Κουβέλης, Δαμανάκη, Πάγκαλος, Μπουτάρης, Καραμανλής, Σημίτης κλπ κλπ κλπ

όταν...όταν..όταν... Και όλα αυτά την τελευταία εβδομάδα. Αν πιάσουμε το νήμα από την αρχή δεν τελειώνουμε με τίποτα.

Για πείτε μας τώρα. Τελικά μήπως ξέρει κάτι ο Καμμένος και πρέπει να κυκλοφορούμε με τις στολές του CSI και X-Files?

Δεν υπάρχουν σχόλια: