Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

περι Μπαλτακου το ανάγνωσμα

Σταχυολόγηση απο τις δηλώσεις του κ. Μπαλτάκου (πατρός) μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις. Διαβάστε και τα συμπεράσματα δικά σας/μας.Α...Και επειδή οι καιροί είναι πονηροί δεν κάνουμε κοπτοραπτική και απομονόνουμε κάποια απλώς σημεία. Αν και είμαστε σίγουροι ότι τα έχετε διαβάσει ήδη αναλυτικά.

---------
"..Για τις κινήσεις που έκανα δεν τον ενημέρωνα για να μην τον εκθέσω. Δεν τραβάει αρκετά; Δεν βασανίζεται και δεν κοιμάται τα βράδια; Έπρεπε να φορτώνω στον Σαμαρά τον Κασιδιάρη; Έχει την Μέρκλε και τον Σόϊμπλε. Πόσο θα τον βασανίζω;» 

Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: “Αν γνώριζε ο πρωθυπουργός; Τον πρωθυπουργό δεν τον πιάνουμε στο στόμα μας, δεν τον σχολιάζουμε..."

Πιπέρι στο στόμα λοιπόν σε όποιον πιάνει το όνομα του Μεγάλου Αντωνίου.

"...Ο πρωθυπουργός είναι για μένα ο Αντώνης. Εδώ και 35 χρόνια αυτή η σχέση έχει σφυρηλατηθεί αδιατάρακτα. Είμαστε και οι δυο δαυλοί αναμμένοι στο βωμό της πατρίδας μας...."

Ρε μανία όλοι να θυσιάζονται για το καλό της πατρίδας.

"...Στην Ορθοδοξία και στους ένστολους, εκεί στηρίζεται η Ελλάδα. Η κεντροδεξιά παράταξη κινδυνεύει να χάσει την δεξια της πτέρυγα αυτό δεν μπορεί να συμβεί και κανείς δεν πρέπει να το θέλει..."

Ρε και εμείς που νομίζαμε ότι εμείς τραβάμε το κουπί. Οχι κύριοι. Μόνο οι ένστολοι και η ορθοδοξία.Α...Και ο Μέγας Αντώνιος.

...Παραδέχθηκε επίσης ότι πολλές φορές έκανε συνενοήσεις με την Χρυσή Αυγή για διάφορες τροπολογίες που ήταν σύμφωνη να περάσουν. “Υπήρχαν τροπολογίες που και εκείνοι θα ψήφιζαν. Τις πιο πολλές φορές ήρθαν αυτοβούλως”, είπε...

Καλά υπήρχαν νομοσχέδια/τροπολογίες κλπ που στήριξε και η ΧΑ?? Δεν το πιστεύω. Πέφτω απο τα σύννεφα.

"...Αποφάσισα να διαδραματίσω ένα συγκεκριμένο ρόλο για το καλό της χώρας και της παράταξης, δεν μπορούσαμε να αφήσουμε 500.000 Έλληνες εγκλωβισμένους στη Χ.Α..."

Της χώρας ή της παράταξης??Πρέπει να αποφασίσεις.

"...Δεν λειτουργούσα πίσω από την πλάτη του πρωθυπουργού. Δεν του έλεγα τι έκανα γιατί αυτό ήταν καθημερινότητα. Ήξερε ότι έπρεπε να απεγκλωβίσουμε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που ήταν εκεί. Όχι δεν τις γνώριζε τις επαφές με την Χρυσή Αυγή. Ήταν λεπτομέρεια..."

Άλλη μια λετπομέρεια. ΟΚ. Πάμε παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: