Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Nordic Creative Commons Film Festival: 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2013

Το πρώτο Nordic Creative Commons Film Festival ξεκινά στις 30 Αυγούστου, επιχειρώντας να αναδειχτούν οι νέες δυνατότητες διανομής και προβολής ταινιών, που γεννήθηκαν στην ψηφιακή εποχή, αλλά και να προβληθούν δημιουργοί που έχουν επιλέξει να διαμένουν το έργο τους ελεύθερα.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται παγκοσμίως σε 18 χώρους με τις επίσημες προβολές να οργανώνονται με την μέθοδο crowdsoursing, δηλαδή από δημιουργούς που προσφέρουν τις ταινίες τους και ενδιαφερόμενους σε όλο τον κόσμο που αναλαμβάνουν να φιλοξενήσουν τις προβολές.

Στην Αθήνα τον ρόλο του οικοδεσπότη θα παίξει το Hackerspace.gr πραγματοποιώντας προβολές στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 8 ταινίες μικρού μήκους, 5 ντοκιματέρ και 2 ταινίες μεγάλου μήκους με αγγλικούς υπότιτλους.

Η είσοδος για τις προβολές θα είναι ελεύθερη, αλλά για την καλύτερη διαχείριση του χώρου απαιτείται κράτηση θέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα προβολών και κρατήσεις, επισκεφτείτε το http://tiny.cc/hsgr-cc2013.

more@http://hackerspace.gr/wiki/Main_Page

Δεν υπάρχουν σχόλια: