Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

(κατεβάστε δωρεάν Νο15): Vello Leaf - Morning Star

Ήταν Σεπτέμβριος του 2008 όταν παρουσιάζαμε τους Vello Leaf εδώ στο giusurum. Σε εκείνη την ανάρτηση γινόταν λόγος και για το (μοναδικό εώς τότε) EP τους με τίτλο Morning Star. Σήμερα σχεδόν πέντε χρόνια μέτα επανερχόμαστε στο Morning Star στα πλαίσια της σειράς αναρτήσεων καταβάστε δωρεάν. Αντιγράφουμε από εκείνη την ανάρτηση του 2008:

¨...To EP αποτελείται από έξι συνθέσεις που σε ταξιδεύουν από τους προσωπικούς σου ψιθύρους μέχρι τα σύννεφα, και από εκεί στα άστρα στις εσχατιές του σύμπαντος. Το ατμοσφαιρικό-ορχηστρικό (αλλά γιατί τόσο μικρό ρε παιδιά?) Floatboat (Bring My Lover Back), που ανοίγει στο άλμπουμ, δίνει την θέση του στην υπέροχη φωνή της Αλεξάνδρας McKay Διαμαντοπούλου και την υπέροχη μελωδία του Whisper. Ένα κομμάτι που έχει συμπεριληφθεί και στην συλλογή Silent Wonder του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου. 

Ακολουθούν το άκρως ραδιοφωνικό Swing on Clouds και το One Last Tear, που δεν ξέρεις τι σε μάγεψε περισσότερο. Η φωνή της Αλεξάνδρας ή το βελούδινο μουσικό πέπλο!! (το κομμάτι ακούγεται και στο soundtrack της ταινίας "Alter Ego"). 

Το Stellar Wind σου δίνει εισιτήριο να ταξιδέψεις Α’θέση, ενώ το 21st Station που κλείνει το άλμπουμ δείχνει ο προορισμός που δεν μπορεί παρά να ριζώσει μέσα σου για αρκετό καιρό.. Μετά από αυτό εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιέσεις το repeat γιατί το Morning Star σου φάνηκε μικρό σε διάρκεια αλλά σε μάγεψε..  "

Αυτά το ωραία από το μακρινό 2008. Ακούστε το Morning Star και καταβάστε το εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια: