Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

(κατεβάστε δωρεάν Νο14) Interstellar Overdrive - Surface b

Το Surface b είναι η δεύτερη κυκλοφορία των Interstellar Overdive (2003) -είχε προηγηθεί το ομότιτλο το 2000. Χρειάστηκαν πάνω από 10 μήνες (Απρίλιος 2002 - Ιανουάριος 2003) και περίπου 260 ώρες ηχογραφήσεων στo studio (ArtRacks). H παραγωγή είναι του Ορέστη Καραμανλή (των interstellar overdrive) και του Γιώργου Πρινιωτάκη και φυσικά η κυκλοφορία της Pegasus records.

Tην εποχή των ηχογραφήσεων οι Ιnterstellar Overdrive δεν είχαν "μόνιμη" τραγουδίστρια, έτσι στα φωνητικά συμμετέχουν οι Άκης Μπογιατζής (Cpt Nefos, Sigmatropic, Libido Blume) στο 'Pulse', ο Δημήτρης Ιωάννου (Bokomolech) στο 'Every Day', ο Μανώλης Αγγελάκης (Illegal Operation) στο 'When Time's Passed'. Στα μέσα των ηχογραφήσεων εμφανίστηκε η Πέπη Κοσμά και πήρε την θέση της "φωνής" των Interstellar Overdrive χωρίς όμως να αλλάξουν δραματικά οι πρώτες ηχογραφήσεις που είχαν ήδη γίνει. Στο "Music For The Tree" ακούγεται η φωνή του Noam Chomsky με τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου.

Το εξώφυλλο, όπως σε όλες τις κυκλοφορίες των Interstellar, είναι δημιουργία του Στέφανου Ροκου. Ακούστε το, κατεβάστε το και αναζητήστε όλες τις κυκλοφορίες των Interstellar Overdrive.


Δεν υπάρχουν σχόλια: