Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Τα live του τριημέρου 12, 13 και 14 Απριλίου!!!!

Το τριήμερο Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή έχουν προγραμαμτιστεί πολλά και ενδιαφέρονται Live τόσο σε Αθήνα όσο και σε Πάτρα. Έχουμε και λέμε. 


Δύο μπάντες από την Πάτρα και δύο από την Αθήνα παρουσιάζουν τις νέες τους δισκογραφικές δουλειές σε ένα διήμερο φεστιβάλ. Όσοι είστε ή θα βρεθείτε στην Πάτρα μπορείτε να δείτε την Παρασκευή 12 Απριλίου στο Θέατρο Λιθογραφείο τους Playground Noise και τον Lumiere Brother να παρουσιάζουν τις νέες τους δουλιές και όχι μόνο. Το Σάββατο στον ίδιο χώρο στην σκηνή θα ανέβουν B-sides (λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου τους EP με τίτλο Mom) και Mechanimal. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 ενώ η είσοδος κοστίζει 5€. 




Στην Αθήνα τώρα και τα πλαίσια του πρώτου Puzzlemusik Festival - Code: Fresh! έχει: το Σάββατο 13 Απριλίου The 3rd Man Element feat. Γιώργος Κοντραφούρης στο BIOS Front (Πειραιώς 84). Με είσοδο 6 € και ώρα προσέλευσης 22.30 (Ώρα έναρξης: 23.00). Την Κυριακή (πάλι από το Puzzlemusik Festival) οι Jane Doe στο six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι) στην πρώτη του (και μοναδική) για φέτος εμφάνισή τους στην Αθήνα θα παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ (κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο) με τίτλο The Enormous Head of King Splendid. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Playground Theory στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση με τα «χρώματα» της Puzzlemusik. Είσοδος 6€ και έναρξη 21:30. 


Tο Σάββατο 13 Απριλίου (|ώρα 21:30) σε ένα μοναδικό live στο ZERO (Μεγ. Αλαξένδρου 120, Κεραμεικός) οι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι The Callas  μετά τα performances σε Νέα Υόρκη και Παρίσι, με την Μαριλένα (Bruised Lee, The Mongrelettes) στα drums και αφού ολοκλήρωσαν το νέο τους album σε παραγωγή του Jim Sclavunos (Nick Cave & The Bad Seeds, Sonic Youth, The Cramps, Lydia Lunch).  Στον ίδιο χώρο και ώρα και 10 μήνες μετά από το τελευταίο τους live και την ίδρυση της ανεξάρτητης εταιρίας/περιοδικό, Thinkbabymusic/TBMr Records και έχοντας ήδη μπεί στην διαδικασία ηχογράφησης νέου δίσκου, οι The Velvoids επιστρέφουν για ένα γρήγορο και θορυβώδες live. Lo-Fi Nasty Hoodoo dig?
Tέλος επίσης στο ZERO (Μεγ. Αλαξένδρου 120, Κεραμεικός) την Παρασκευή 12 Απριλίου έχουμε The You and What Army Faction και Bad Mathematics με ώρα έναρξης 22:00 σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνεύρεση επί σκηνής.

Όπου και να πάτε ότι και να κάνετε να περάσετε καλά. 

1 σχόλιο:

akrat είπε...

ευχαριστούμε θα πάω και γω κάπου..