Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

(κατεβάστε δωρεάν Νο9) Socos & the live project band - Αντάρτικο Πόλεων [2011]

Να 'μαστε και στο Νο9 του κατεβάστε δωρεάν. Αυτή την φορά μια ιδιαίτερη περίπτωση. Μιλάμε για τους Socos & the live project band που μέσα από την σελίδα τους προσφέρουν για κατέβασμα το τελευταίο του χρονικά άλμπουμ με τίτλο "Αντάρτικο Πόλεων". Όσοι αγαπήσατε το Kafka και την 'Υδρα των Πουλιών ακούστε το και θα σας γοητεύσει. Αντιγράφουμε από την σελίδα του άλμπουμ.

------------------------
"... Σε τεχνικό επίπεδο το "αντάρτικο πόλεων" ηχογραφήθηκε χωρίς προσθήκες ψηφιακού βάθους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την προσθήκη μεγάλης αμεσότητας στον ήχο των κομματιών. Επιδιώξαμε τα κομμάτια να διατηρούν τον λυρισμό τους, όπου αυτός υπάρχει και ταυτόχρονα την επιθετικότητα τους. Σε αυτό συνέβαλαν οι μόνιμοι συνεργάτες μας, Γιώργος Πρινιωτάκης και Αλέξιος Μπόλπασης.

Στο θέμα της διανομής, αποφασίσαμε ότι ένα τέτοιο έργο, με αυτή την θεματολογία, θα ήταν ανήθικο να πουλιέται. Έπειτα από συνεννόηση με την Puzzlemusik, αποφασίσαμε ότι η καλύτερη διανομή, θα ήταν η δωρεάν προσφορά μέσω προσωπικής σελίδας στο δίκτυο. Έτσι στήσαμε τη σελίδα αυτή, στην οποία δεσμευόμαστε ότι δε θα προβληθεί πλαγίως, ποτέ, τίποτα πέρα από τη δουλειά μας. Το format των κομματιών είναι σε μορφή wav (ποιότητα cd) και όχι σε mp3. Ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη από τους φίλους μας που λόγω ταχύτητας της σύνδεσης τους θα πρέπει να αφιερώσουν πολύ χρόνο για να κατεβάσουν το album, αλλά ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα τους αποζημιώσει.

Το "αντάρτικο πόλεων" θα κυκλοφορήσει και σε διπλό βινύλιο (περιορισμένου αριθμού αντιτύπων) μέσα στους πρώτους μήνες του 2012. Η κυκλοφορία αυτή θα έχει καθαρά συλλεκτικό χαρακτήρα και θα πωλείται μόνο σε παραδοσιακά δισκοπωλεία βινυλίου και στις συναυλίες μας. Η δωρεάν ψηφιακή διανομή μέσω της σελίδας μας θα συνεχιστεί κανονικά και μετά την κυκλοφορία του βινυλίου.

Socos & the live project band. 22.10.2011"
--------------------------------------------------------------------

2 σχόλια:

akrat είπε...

χρόνια πολλά και τελικά κάνεις καλή δουλιά

συνέχα

Giousurum είπε...

@akrat

Χρόνια Πολλά και σε εσένα.
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Σε λίγες ημέρες και μια έκπληξη.