Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Villa 21 και Rehearsed Dreams από την Inner Ear!!!

Mετά τα 7΄΄ singles Αthens Burning I & ΙΙ των Stress, έρχεται ακόμη μια ιστορική επανακυκλοφορία. Αυτή την φορά μιλάμε για ένα συγκρότημα θρύλο και δύο LP και δυο 7'' από τα πιο σπάνια και ακριβά (όταν και αν τα έβρισκε κανείς) της ελληνικής δισκογραφίας. Μιλάμε για τους Villa 21 φυσικά και την κίνηση της Inner Ear να επανακυκλοφορήσει όλη τους την δισκογραφία στην ιστορική Creep Records. Προσθέστε και το 7'' των Rehearsed Dreams και έχετε το καλύτερο δώρο των γιορτών. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Inner Ear.

------------------------------ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ--------------------------------
Η Inner Ear επανακυκλοφορεί όλη τη δισκογραφία των Villa 21, στην ιστορική Creep Records, σε ένα πολυτελές Limited box set . Μία περίοδος στην οποία κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτα τους LP (“Ghost on The Move” και “Men Of Clay”) και τα δύο μοναδικά τους επτάϊντσα (“I See No!/The dream” και “Move”). Στα παραπάνω προσθέστε ένα πλούσιο booklet με όλες τις δημοσιεύσεις του Τύπου της εποχής και σπάνιες φωτογραφίες του συγκροτήματος. Και για το τέλος μία πραγματικά μεγάλη έκπληξη για όλους τους φίλους του ελληνικού post punk: τρία κομμάτια των ιστορικών Rehearsed Dreams ηχογραφημένα το 1985, τα οποία κυκλοφορούν για πρώτη φορά σε ένα συλλεκτικό επτάϊντσο. Ένα ακόμα συγκρότημα της Creep Records το οποίο κυκλοφόρησε ένα και μόνο LP αναφοράς με τίτλο “Repulsion” την ίδια χρονιά. Τα κομμάτια προέρχονται από ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις του συγκροτήματος και θα δουν για πρώτη φορά το φως της μέρας. Ή το σκοτάδι της νύχτας αν το προτιμάτε...

Και οι δύο κυκλοφορίες είναι για προπαραραγγελία στο online shop της Inner Ear στην κατηγορία “reissues”. Προλάβετε πριν εξαντληθούν!
--------------------------------------------

Eυχασιστούμε το αδελφικό blog http://urbanaspirines.blogspot.com/2011/12/villa-21-creep-records.html γιαν την υπενθύμιση!!!

2 σχόλια:

akrat είπε...

καλημέρα

τι ωραία επανακυκλοφορία

Giousurum είπε...

@akrat
Πράγματι. Εδώ κολλάει ταμαμ το "για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιότεροι."

Καλή μας χρονιά!!!