Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Ακούστε αποκλειστικά στην εκπομπή του giusurum -Τετάρτη 03/03/2010 στις 17:00- από την e-συχνότητα του Poplie τη νέα δουλειά των b-sides!!!

Οι b-sides αποτελούν την εξέλιξη μια παρέας που έπαιζε μαζί από το 1999 μέχρι και το 2004.Μετά από μια κοινή πορεία περίπου 5 ετών με ζωντανές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις κομματιών με ελληνικό στοίχο, το γκρουπ διαλύεται ή πιο σωστά μετεξελίσσεται. To 2007 αποκτούν την σημερινή (τελική) σύνθεσή τους και αρχίζουν τα live ως b-sides. Αρχές του 2008 ηχογραφούν και κυκλοφορούν το πρώτο τους demo single με τίτλο "Morning After",που περιέχει τα κομμάτια "Queen" και "Forest". Από τότε κύλησε πολύ "μουσικό" νερό στις αυλακιές του δρόμου τους και αρκετά κομμάτια τους συμπεριλήφθηκαν σε συλλογές: το queen στο red "mood" cd του περιοδικού Muzine (τεύχος 6- 2008) και στο AudioBook 4 του Postwave.gr (2008), το Who στην συλλογή "The indie side of music" που επιμελήθηκε το giusurum (2009), ενώ το kill σε μια νέα εκτέλεση στην τελευταία δουλειά του Dimitris Papaspyropoulos με τίτλο Turning Point (2009). Οι b-sides μετά και την κυκλοφορία του 7'' single τους Queen (σε βαρύ βινίλιο παρακαλώ από την B-otherside Records)
και σε αναμονή της άφιξης του 2ου τους 7ιντσου που θα τιτλοφορείται Kill, είναι πλέον έτοιμοι και για την κυκλοφορία της πρώτης τους ολοκληρωμένης δουλειάς!! Μια δουλειά που μπορείτε να ακούσετεαποκλειστικά την Τετάρτη 03/03/2010 από την εκπομπή του giusurum στις 17:00 από την e-συχνότητα του αγαπημένου σας Poplie!!


Παράλληλα με τα νέα κομμάτια τους ακούστε και το τι έχουν να μας πουν οι ίδιοι οι b-sides για κάθε κομμάτι τους, αποκαλύπτοντας και το νέο (?) μουσικό τους πρόσωπό, που δείχνει να είναι πιο σκληρό (και ωμό) από ότι μας έχουν συνηθίσει -χωρίς φυσικά να ξεχνούν τις καθάριες Pop καταβολές τους. Mε μια διάθεση που κινείται από την κιθαριστική pop μέχρι τις παρυφές του new wave και πίσω, όπου έχοντας για παρέα τους πειραματισμούς δημιουργούν ένα δυνατό μίγμα καλής (πάνω από όλα) μουσικής.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην παρέα μας την Τετάρτη 03/03/2010 στον Poplie, και να είστε σίγουροι ότι σας ετοιμάζουμε και άλλες εκπλήξεις!! So stay tuned!!!!

http://poplie.eu
http://www.b-sides.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το link για τον poplie στο τέλος έχει μια έξτρα τελεία και δεν παίζει!

Giousurum είπε...

@Ανώνυμος
thanx....to diorthosame idi!!!
an eisai stin parea mas aurio kali sou akroasi!!!

VKP είπε...

αν μπορέσω θα σε ακούσω. Εγώ κολλάω μρ τον j. Kriste τώρα τελευταία. Το δισκάκι του είναι υψηλής ποιότητας.

Ανώνυμος είπε...

ολα τα κομματια των B-Sides που παιξατε ειναι πολυ καλα!
αναμενουμε το cd τους

Giousurum είπε...

@VKP
as elpisoume oti to cd ton bsides tha kykloforisei episima syntoma opos kai to neo tous 7'' vinilio...
Apo ta pari sou einai etsi den einai??
to cd tou kriste den to exoume akousei akomi..elpizo syntoma..
kalo vrady

@Aνώνυμος
kai emeis to idio file anonyme..to anamenoume...kai elpizoume syntoma na to exoume sta xeria mas!!!
kalo vrady kai se esena!!!

Garth Vader είπε...

Άχ...οι b-sides είναι υπέροχοι!=)

Giousurum είπε...

@ Prince Garth Vader
τα νεα τους κομματια ειναι πραγματικά όμορφα!!! Πλέον περπατούν και σε άλλους δρόμους μουσικούς και όχι μονο σε ποπ μοναπάτια, κάτι που ναεβάζει τα τραγούδια τους τουλάχιστον ένα σκαλοπάτι!!!

@ everybody
Mporeite na episkefteite to site site tou poplie kai na katevasete dorean kai nomima to cd single ton bsides Morning After pou periexei tis demo version tou qUEEN kai toy Forest pou akougetai poly telteutaia!!!
edo to link:
http://poplie.eu/playlist/bsides.php