Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Velvet Prize 2010: τα αγαπημένα του 2009...

Η αρχή έγινε πέρυσι με το περιοδικό Velvet να διοργανώνει ψηφοφορία μεταξύ των αναγνωστών του (και όχι μόνο) με θέμα τις αγαπημένες (καλύτερες) κυκλοφορίες της Ελληνικής Αγγλόφωνης σκηνής για το 2008. Φέτος τα Velvet Prize επανέρχονται και (από το site του περιοδικού):

"...Πέρσι, το Velvet Prize το κέρδισαν οι Berlin Brides και οι Victory Collapse. Οι κοπέλες με το βραβείο στα χέρια πήγαν και έπαιξαν στο Artrocker Club, τις είδε ο σωστός άνθρωπος εκεί και τις τσίμπησε για το Offset Festival. Μεγαλεία! Έτσι και φέτος μαζέυουμε τις ελληνικές αγγλόφωνες κυκλοφορίες της περιόδου Ιανουάριος 2009- Δεκέμβριος 2009..."

Μπορείτε και εσείς να επισκεφτείτε το site του περοδικού (εδώ!!) να εγγραφείτε, να επιλέξτε και να ψηφίστε από 3 έως 10 κυκλοφορίες της λίστας του Velvet Prize. Kαι όπως λένε και τα παιδιά του Velvet "....επειδή σίγουρα θα υπάρχουν ελλείψεις στη λίστα, παρακαλούμε ενημερώστε μας (στο info@velvetmagazine.gr) για τυχόν κυκλοφορίες για το 2009 που μας έχουν διαφύγει...".

Εμείς απλώς να
υπενθυμίσουμε μερικές από τις κυκλοφορίες του 2009 που μας άρεσαν και μας απασχόλησαν εδώ στο γιουσουρούμ: Common Sense – Time Stood Still (εδώ η παρουσίαση του EP), Vello Leaf – Tonight I’am leaving (εντός ολίγων ημερών η ξεχωριστή παρουσίαση του), Lolek - Alone (εδώ η παρουσίαση του), Infidelity- In the City (εντός ολίγων ημερών η παρουσίαση του), Lumiere Brother - Fiction, Luup- Distress Signal Code, The Callas- The Callas, The Last Drive - Heavy Liquid (εδώ η παρουσίαση του), Pan Pan - Koon, Socos and the live project band - Objects In Mirror Are Closer Than They Appear, Film - Persona κ.α!!! Σπεύσατε!!!!!

4 σχόλια:

akrat είπε...

καλησπέρα φίλε
νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να σε προσκαλέσω για ένα ποτάκι τι λες??????

Giousurum είπε...

ποτάκι??
γινεται να πεις οχι σε καλη παρέα, κουβεντούλα και 2-3 ποτάκια??
τι προτείνεις λοιπόν??

akrat είπε...

κάτσε να φύγει η καθαρά...
και μετά κανένα κανάρια
ε?

Giousurum είπε...

αναμενουμε λοιπόν!!!